Матеріали шкарпеток X-Socks

 SkinNODOR® с нанотехнологиями

Skin NODOR® - нова, особливо м’яка пряжа з винятковими терморегулюючими властивостями. Вона містить у собі полімерну речовину, яка містить в собі антибактеріальний компонент, який не передається шкірі.

Надмірний ріст бактерій на шкірі та одязі викликає неприємний запах. Технологія Skin NODOR® підтримує природній шкіряний баланс, попереджуючи діяльність мікроорганізмів, які утворюють неприємний запах, завдяки безперервній дії іонів срібла які містяться у антибактеріальних волокнах. Унікальний антибактеріальний компонент у структурі полімеру запобігає алергічним реакціям, тому що не має тісного контакту зі шкірою.

Skin NODOR® - надзвичайно міцна та зносостійка тканина ,яка захищає від мікробів. Навіть після декількох разів прання, вона не втрачає свої антибактеріальні властивості, збергіаючи їх на протязі всього терміну користування виробом.

Skin NODOR® - містить в собі особливий неорганічний, антибактеріальний компонент, який ефективно стримує ріст бактерій таких як: грампозитивні бактерії (Staphylococcus Aureus) та грамнегативні (K. Pneumonia). Skin NODOR® не вбиває бактерії, а стримує їх ріст, не руйнуючи природнє бактеріальне середовище здорової шкіри.

Вироби за технологією Skin NODOR® - надзвичайно м’які та надзвичайно зручні. Еластичне мікроволокно облягає тіло, пристосовуючись до будь-якої поверхні та гарантує оптимальне носіння.

Hires™HIRES™ - це мікрофібра у комбінації з перевіреною бавовною. Таке поєднання матеріалів створює волокно, яке забезпечує оптимальну вентиляцію, еластичність, та поглинання ударів. Волокна гарантують високу ступінь комфорту та чудову посадку. Пряжа HIRES™ дуже міцна, надзвичайно м’яка та не подразню шкіру.

 

NanoCore™NANO CORE™ - дуже легка та ізолююча високу температуру високотехнологічна нитка, яка дозволяє підтримувати природню температуру тіла близько 370С, захищаючи тіло від переохолодження та перегріву.

 

MYTHLAN™MYTHLAN™ - природній «легковіс» серед нещодавно розроблених волокон на основі високих технологій. Ультра легке, одноосновне мікроволокно, яке не дозволяє бактеріям затримуватись на своїй поверхні. MYTHLAN™  має свій нейтральний РН баланс та антиалергенний. Легка MYTHLAN™ тканина дозволяє повітрю вільно циркулювати, створюючи чудове температурне регулювання. Зрозуміло, що такий сучасний матеріал як MYTHLAN™ кольоростійкий та не вибагливий у догляді.

DURAWOOL™DURAWOOL ™ - нова, інноваційна, надзвичайно легка і одночасно міцна пряжа, яка забезпечена неперевершеною комбінацією властивостей, які роблять ці високотехнологічні волокна такими ж приємними при носіння, як і природні матеріали. Унікальна виробнича технологія пряжі DURAWOOL ™ захищає шкіру від зовнішньої температури та підтримує температуру тіла на оптимальному рівні. Гладенька та міцна структура швидко відводить вологу далеко від поверхні тіла, не дозволяючи її накопичуватись у пряжі значно знижуючи можливість розвитку запаху.

ROBUR™ROBUR™ - багатоцільове, пустотіле, пружне волокно, яке містить запечатану внутрішню дихаючу камеру, яка захищає від дії різних впливів та тиску. Складна удова з трьома нитками робить ROBUR™ надзвичайно міцним та стійким на розрив волокном. Special Robur™- щільний набивочний матеріал, який захищає чутливе Ахіллове сухожилля, підйом, кісточку та особливо гомілку від подразнення та тертя.

CALESCO™CALESCO™ - багатокамерна пола нитка, яка оточена бавовною і має високу ступінь повітряної циркуляції.

 

 

AirGoTex™AirGoTex™ - дивовижно гнучка, приємна до тіла нитка. Високий відсоток бавовни робить її дуже комфортною.

 

 

Silver NODOR®

X-Socks® із срібною технологією. Silver NODOR® це нитка з серцевиною з поліаміду та зовнішньої поверхні, яка складається на 99,9% з чистого срібла. Спеціальна петельна в’язка розроблена для технології Silver NODOR® надає шкарпеткам еластичність, забезпечуючи 80% поверхні ноги постійним контактом з чистим, таким що не піддається до окислення сріблом.

Температура Вашого тіла активує технологію Silver NODOR®, яка випускає срібні іони, які є повністю безпечними для людей та не подразнюють шкіру. Мікроскопічні срібні іони прив’язуються до бактерій, руйнуючи рибонуклеїнову кислоту та синтез ДНК, таким чином стримуючи розмноження та вбиваючи організм.

У співставних товарах, що містять срібло, срібну нитку просто прядуть поряд із звичайною пряжею. Таке плетіння не здатне доставити достатню кількість діючого срібного матеріалу до поверхні шкіри. Крихітні круглі петельки унікальної технології Silver NODOR® гарантують, що 80% поверхні шкіри залишаються у постійному контакті з антибактеріальним сріблом.

Піт проходить через петлі. Оскільки Silver NODOR® не поглинає вологість, то піт швидко транспортується до зовнішнього шару шкарпетки.

Таким чином, ідеальне середовище для розмноження мікробів та бактерій не може сформуватись, а значить і запах і мікоз.

Підпишись на новини