П'ять варіантів активного відпочинку навесні

Нарешті весна, а там і літо не за горами. Що це означає? Відпочинок на свіжому повітрі! Школи знаходяться на весняних канікулах, а це означає, що можна зайнятися разом з дітьми різними видами спорту або просто активно і корисно відпочити на пікніку в лісі.

1. Серфінг стоячи з одним веслом.

 Це заняття стає популярним не тільки в приморських районах, але і в інших місцях, де немає доступу до моря. SUP прекрасно практикують у водах природних і штучних водойм. Це відмінна вправа для роботи всіх основних м'язів і серцево-судинної, та дихальної системи організму.

2. Весняне катання на лижах / сноуборді.

 Тільки той факт, що стає тепліше, не означає, що ви не можете потрапити на гірськолижні курорти. На дуже багатьох гірських схилах залишається відмінна сніжна траса. Катання на лижах не тільки чудово відіб'ється на вашому загальному самопочутті і посилить навантаження на м'язи ніг. На великих висотах такий спорт кидає справжній виклик вашому серцю і легким у зв'язку зі зменшенням вмісту кисню в повітрі. Вашому тілу буде працювати набагато важче, таким чином, спалюючи більше калорій, а ви відчуєте вибух емоцій. Крім того, знижки на таких курортах значно вище саме навесні, на відміну від зимового періоду.

Купити спорядження та одяг для зимових видів спорту

3. Плавання в басейні.

Для тих, хто не любить користуватися ластами, поєднуйте їх з дошкою для плавання і займіться бігом у воді. Ця вправа зробить тренування в басейні більш цікавими і різноманітними.

Все для плавання та занурень під воду є у нас!

4. Похід в найвищу точку рідного краю.

Туризм є для більшості лише хобі, але насправді похід на вершину місцевого чи регіонального значення, змусить вас пишатися собою. Багато гір недоступні взимку через велику кількость снігу, низьких температур, і, як правило, несприятливих умов, але вони починають відкриватися для відвідувачів і туристів саме зараз або влітку. Вибравши будь-яку висоту, переконайтеся, що дорога до неї відкрита, так як деякі популярні підйоми мають пропускну систему. Після цього запрошуйте друзів і їдьте, щоб отримати заряд неймовірних емоцій.

Купити спорядження для походу можна тут

5. Прогулянки на великі відстані.

Обійдіть всі місцеві визначні пам'ятки міста і візьміть з собою крокомір. Нехай вашою метою буде 10000 кроків або 5 км за прогулянку. Це дасть гарантію, що ваше тіло рухається протягом дня, і вас не буде терзати почуття провини, якщо ви з'їсте шматочок улюбленого торта або піци. Якщо ви зможете пройти більше, то це додатковий плюс.

Обрати одяг та взуття для прогулянок та туризму можна в інтернет - магазині «Каприкорн».

Деякі із запропонованих варіантів можуть бути недоступні у вашому регіоні, але якщо ви збираєтеся в подорож на весняних канікулах, літній відпочинок, або у вас в планах ділова поїздка, спробуйте один з видів активного відпочинку в новому місці.

Підпишись на новини