Graf

коньки GrafШвейцарська компанія Graf одна із основних виробників хокейних ключок, ковзанів для любительського та фігурного катання у світі.

Graf завоював визнання серед провідних спортсменів світу та серед величезної кількості любителів хокею та фігурного катання.

У 1921 році у Швейцірії (Кройцлінген) була заснована фірма Graf, основним напрямком діяльності якої було виробництво взуття для різних видів спорту. А вже з 1938 року компанія Graf зробила свої перші ковзани, а з 1974 компанія спеціалізується на виробництві ковзанів для хокею та фігурного катання.

Саме компанія Graf першою стала використовувати термоформування для професійних ковзанів, а також впровадила у виробництво відкритий пластиковий мис черевика для хокейних ковзанів. Більше 20% гравців NHLкатаються на ковзанах Graf.

Завдяки використанню якісних матеріалів, високотехнологічної сировини та постійному вкладенню капіталу в дослідження та розвиток нових технологій, компанія Graf накопичила величезний досвід у виробництві ковзанів в усіх напрямках.

Високоякісні ковзани створються із багатьох окремих деталей, які комбінуються разом по складній схемі. Кожна стадія виробництва черевиків: шиття, накладення матеріалів міцності, вкладання устілок та навіть монтаж лез, виконується фахівцяви високго рівня. Багато операцій при виробництві виконується вручну.

На любительському ринку компанія Graf відома, як один із найкращих виробників недорогих і в той же час дуже якісних ковзанів для хокею та фігурного катання.

Graf продовжує залишатись невеликим сімейним підприємством, який виробляє товар високої якості.

Всі працівники компанії Graf, як у Кройцлінгу (Швейцарія), так і у Калгарі (Канада), кожного дня працюють з єдиною метою – досягти високої якості своєї продукції, її надійності та комфорту.

Назалежно від навиків та стилю Вашого катання, продукція Graf, допоможе вийти на більш високий рівень. Більш детальну інформацію про технології та конструкції ковзанів Graf можна знайти в розділі сайту Технології та матеріали, стаття Технології ковзанів Graf>>

Асортимент Graf

Показати спочатку: знижкиз відгукамидешевідорогіновинки знижкиз відгукамидешевідорогіновинки Товарів на сторінці:
Ковзани Graf Super 101 дитячі
-70%
Graf
Ковзани Graf Supra 609
3 402
під замовлення
Захист лез Graf Schoner 4901
Товар недоступний
відсутній
Захист лез Graf Schoner 4905
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Arosa детские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Arosa женские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Davos детские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Davos женские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Montana
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Montana детские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Montana женские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Splendid женские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Super 101
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Super 105
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Super 200
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Super 200 детские
Товар недоступний
відсутній
Ковзани Graf Ultra F10
Товар недоступний
відсутній
Сумка Graf для коньков Figure Skate 4907-6
Товар недоступний
відсутній
Сумка Graf для коньков Figure Skate 4009-79
Товар недоступний
відсутній
Чохол для лез Graf Frottee KL Schoner
Товар недоступний
відсутній
Ціна
от до
Тип товару
Колір
Стать
Підпишись на новини

Ковзани Graf

Кожен люибитель катання на ковзанах, для якого спорт став не тільки хоббі, а і майже покликанням, знає про фірму Graf. Це швейцарська фірма, яка відома своїми високоякісними ковзанами. Ковзани Graf обирають ті, хто не уявляє життя без катання на ковзанах та ті, хто хоче займатись цим спортом професійно. Це пов’язано з тим, що завдяки такій якості та індивідуальному підходу до кожного ковзана, їх вартість далеко не маленька. Однак це виправдано. Виготовлення ковзанів являє собою довгий процес, який складається з шиття, склеювання, а також самого головного – збірки леза. Все вимагає великих знань та вмінь, які є у цієї компанії. Не дивлячись на те, що вона була створена доволі давно, це ніяк не відображається на якості продукції. Тому що тут постійно відбувається обновлення технік та технологій що використовуються, враховуються останні розробки та модні течії. Ковзан створюється в залежності до призначення, яке керує вибір матеріалів, леза, а також особливості крою.

Ковзани для фігурного катання Graf

Серед товарів компанії – ковзани для фігурного катання Graf. Вони бувають як прогулянковими, так і професійними. Такими бувають ковзани для фігурного катання, призначені для танців та бігу. Варто зауважити, що існує безліч моделей ковзанів для фігурного катання, які відрізняються цікавим дизайном, кольром, а також внутрішніми особливостями. Всі ковзани Graf створені з матеріалу, який може дихати, що робитиь катання більш комфортним.

Хокейні ковзани Graf

Якщо взяти хокейні ковзани Graf, то вони нічим не поступаються ковзанам для фігурного катання по якості використаного матеріалу. Основна їх відмінна риса, що вони більш міцні через їх призначенно. Також у хокейних ковзанів зовсім інший дизайн. Всі хокейні ковзани Graf виконані у чорно-білих кольорах, які чудово підходять чоловікам-хокеїстам. Завдяки своїй зручності, такі ковзани будуть належним чином оцінені професіоналами.

Серед товарів компанії Graf  не тільки ковзани, а і всі необхідні аксесуари, які можуть знадобитись любителю катання на ковзанах. Придбати ковзани Graf, а також аксесуари до них можна у спеціалізованих спортивних магазинах або торгівельних центрах, де є можливість їх приміряти та спробувати. Також доступна покупка і в інтернет-просторі. На сайті компанії запропоновано детальний опис різних моделей як хокейних ковзанів, так і для фігурного катання.