Grisport

Заснували компанію Grisport -  брати Григолато. Звідси і назва – Грі (Gri), це перші три літери призвища Гріголато.

Подивившись на інші взуттєві виробництва, вони захопилися ідеєю мати свою справу з  виробництва взуття, і в 1977 році в Італії з’явилась компанія Grisport.

Взуття мало дуже вдале поєднання ціна-якість, в наслідок чого, бренд завоював широку популярність в Італії. Після чого, марка Grisport,почала експортувати свою продукцію спочатку в Європу, а потім і на інші континенти.

Щира любов до пішохідного туризму та природи взагалі, знайшли відгук і в продукції бренду. Трекінгове взуття Grisport виробляється безпосередньо в Італії в містечку Кастелькукко Тревізо (Castelcucco Treviso) і тільки за рахунок сонячної енергії – компанія має найбільшу в країні систему сонячних батарей загальною площею 5300 м2.

Зараз фабрика з виробництва взуття Grisport займає більше ніж 35 000 м2. Близько 70% взуття яке виробляється Grisport відправляється на експорт.

Якість, надійність взуття, використані технології є гарантією того, що Grisport приділяє велику увагу продукції з початку заснування компанії, зберігає майстерність ручної роботи, досвід минулого та інвестує в розробку нових технологій.

Компанія Grisport була однією з перших виробничих компаній в своєму сегменті, яка почала використовувати інноваційні методи отримання сумішей поліуретану, які використовуються для з’єднання підошви та верху взуття.

Особлива увага приділяється найбільш важливим напрямкам колекції: Trekking & Outdoor, взуття для прогулянок та спеціалізоване промислове взуття. В додаток до трекінгової колекції, у 1999 році Grisport представила нову колекцію міського взуття для прогулянок під маркою Light Step, яка відрізняється легкісттю та комфортом для повсякденного використання в місті.

Інші моделі якісного трекінгового взуття всесвітньо відомих виробників представлені в розділах магазину Туристичні черевики й кросівки.

Асортимент Grisport

Показати спочатку: знижкиз відгукамидешевідорогіновинки знижкиз відгукамидешевідорогіновинки Товарів на сторінці:
Трекінгові черевики Grisport 10103
Товар недоступний
відсутній
Трекінгові черевики Grisport 11205
Товар недоступний
відсутній
Трекінгові черевики Grisport 11407
Товар недоступний
відсутній
Туфлі Grisport 10003
Товар недоступний
відсутній
Ціна
от до
Тип товару
Підпишись на новини