Куди сходити в похід взимку на стику 2015-2016 років, в Новий рік і Різдво?

Багато хто вже визначилися, як провести свята. Для любителів активного відпочинку це також особливі дні. Ідеї з'являються найрізноманітніші, любителям походів хочеться чогось вражаючого і незабутнього, як і іншим звичайним громадянам нашої країни. І тут є два шляхи - піти зимовий похід в рідні Карпати, або, приміром, присвятити святкову новорічну відпустку походам по теплій і привітній Туреччині?

Зимний поход

Походи в зимову пору року чудово загартують Вас перед взяттям більш високих гірських висот. Такими як Памір, Кавказ, Гімалаї. Наші Карпати - прекрасна початкова школа для людей, що прагнуть стати своїм серед льодовиків і снігів більш сер'йозних вершин. У Карпатах вам буде легше, оскільки Ви не відчуєте браку кисню, та й пересування можливе без альпіністських пристосувань.

Восхождение на Эльбрус

Але з суворою вдачею погоди в зимових Карпатах ви познайомитеся обов'язково! Тут ви і навчитеся спати в снігу, випробуєте на міцність і комфорт своє спорядження, похідний одяг і взуття.

Якщо ви новачок, і не знаєте, що взяти з собою в похід, зверніться до фахівців турклубу OutdoorUkraine, вони точно вам допоможуть не помилитися у виборі. Команда тут досвідчена, можете бути впевнені на 100%.

 А за покупками приходьте до нас в магазин Каприкорн!

Крім цього, новачкам необхідно серйозно поставитися до медичних протипоказань, з якими в похід взимку ходити не варто.

Поход по Турции

Прийняти остаточне рішення у виборі, куди піти в похід на Новий рік і Різдво, допоможе Вам знайомство з відгуками, звітами та перегляд відеоматеріалів про походи турклубу, яких предостатньо на сайті цієї організації.

Приміром, ось короткий відеоогляд походу в Карпати в січні 2014 року.

 
 
Зимові казкові Карпати або тепла ласкава Туреччина - вирішувати тільки Вам! Вдалих свят!
Підпишись на новини