Voyager Паста з куркою і соусом карі

Код товару: 12086
Товар недоступний
Товар снят с производства либо недоступен под заказ по другим причинам

Характеристики та опис Voyager Паста з куркою і соусом карі

Паста з куркою і соусом карі - бестселер серед сублімованих продуктів Voyager. Ця страва швидкого приготування (макарони з куркою і соусом) зручнf для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить 80 (125) г сублімату, має застібку zip-lock може бути використаний як миска.

Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.

Ліофілізація (сушка сублімації) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води та продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 25 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.

Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити близько 200 мл (на 80 г) (або 300-350 мл на 125 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.

Переваги сублімованих продуктів Voyager:

  • мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
  • збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
  • тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
  • легке і швидке приготування
  • багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска

Склад страви Паста з куркою і соусом карі:

  • макарони попередньо підготовлені 65,1%
  • курятина 16% (яйця)
  • соус карі 11,2% (глютен, молоко)
  • молочний жир
  • яйця
  • петрушка
  • спеції
  • сіль

Алергени: яйця, молоко, глютен

Характеристики страви Voyager Паста з куркою і соусом карі:

  • енергетична цінність на пакет 80 г: 1337 кДж / 316 ккал
  • енергетична цінність на 100 г: один тисяча шістсот сімдесят дві кДж / 395 ккал
  • харчова цінність на 100 г:
  • жири 6,5 г, в т.ч. насичені 0,7 г
  • вуглеводи 60,3 г, в т. ч. цукор 3,5 г
  • білки 24,2 г
  • сіль 2,5 г
  • термін зберігання: 36 міс

Специфікації Voyager Паста з куркою і соусом карі:

  • вага нетто: 80 г, 125 г
  • артикули виробника: b104 (80 г), b110 (125 г)
  • EAN код: 3760014421044 (80 г), 3760014421105 (125 г)
  • оригінальна назва: Pasta and chicken with curry sauce
Характеристики товару Voyager Паста з куркою і соусом карі можуть змінюватися виробником

Відгуки про Voyager Паста з куркою і соусом карі