Сандалі Source Stream Blue

Код товару: 6476
Цена по запросу
Рейтинг покупців Сандалі Source Stream Blue:
5 з 5. Відгуків: 2.
Оберіть колір :
Оберіть розмір:
Або оберіть варіант :
є в наявності
Самовивіз Сьогодні до 19:00
Безкоштовно
Відправка Новою Поштою Уточніть у менеджера
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
Адресна доставка Уточніть у менеджера
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
Оплата та доставка
  • самовивіз
  • від 5000 - безкоштовно (Нова Пошта)
Гарантії та повернення
  • повернення протягом 14 днів
  • обмін товару
Дисконтна програма
  • накопичувальна система
  • карта з першою покупки

Характеристики та опис Сандалі Source Stream Blue

Сандалії Stream бренду Sourсe. Тришарова конструкція (контакт з ногою, проміжна амортизаційна, контакт із землею) забезпечує оптимальний баланс зчеплення, міцності, амортизації і ваги. Зовнішня підошва з технологією A.R.T1 - використання спеціальної гуми, завдяки чому запобігається ковзання ноги і забезпечується хороша повітропроникність. Антибактеріальне просочення забезпечує максимальний комфорт і свіжість. Проміжна підошва відповідає за амортизацію. Нижній шар підошви з технологією A.R.T2 забезпечує надійне зчеплення і гарну зносостійкість. Запатентована система кріплення ремінців X-Strap® з шістьма незалежними одна від одної точками кріплення дозволяє ідеально підігнати ремінці під ногу. Також задній ремінець легко загинається і сандалі можна використовувати як шльопанці. У комплекті спеціальний мішечок Smart Eco-Logic Bag для зберігання і транспортування.
 
 
Колір : black
Колір: Чорний
Розмір: 48, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Стать: чоловіча
Вага: 0.591 кг
Характеристики товару Сандалі Source Stream Blue можуть змінюватися виробником

Відгуки про Сандалі Source Stream Blue

,
Оцінка товару:
(5 з 5)
супер-тапочки
Чи був відгук корисним? |
  • Віктор, 02.09.2019 21:53:
    Сандалі справді дуже зручні, хороший чохол у комплекті. У дружини модель Classic більше двох років і майже як нова, хоча користувались вище 3000 м. Тоді ще шоколадку класну подарували за покупку. Але у мене чомусь у Stream після першої поїздки почали виникати тріщинки на верхньому шарі. Після Грузії вони переросли у суцільне плетиво і після двох років користування вони вже страшненькі. Тільки на днях дізнався від продавців, що раніше були випадки заводського дефекту. Коротше, сандалі класні, але після покупки добряче їх потестіть і походіть, щоб відразу виявити можливі дефекти. Магазин та консультанти тут хороші, і звісно, допоможуть у випадку браку. Особливо Макс)
,
Оцінка товару:
(5 з 5)
Быстрая доставка, + неожиданный подарок. Сандали очень качественные. И отзывчивый персонал. Каприкорн на высоте, как всегда.
Чи був відгук корисним? |