Технології шкарпеток X-Socks

 

AirFlow™ Ankle Pads

AirFlow™ Ankle Pads дозволяєзахистити гомілку, а м’які подушки зменшують тертя, зберігаючи відстань між взуттям та ногою, забезпечуючи безперервну вентиляцію повітря. Розташування  AirFlow™ Ankle Pads дозволяє при падінні захистити кістки гомілки що випирають. Шкарпетки Biking Discovery>>

AirConditioning Channel®

AirConditioning Channel® технологія яка дозволяє «дихати» нозі у шкарпетці та у взутті. Вона забезпечує циркуляцію повітря. Повітряна система розташована вздовж внутрішньої частини ноги та простирається від устілки анатомічної форми, що гарантовано викачує вологе повітря при ходіння, навіть із взуття що облягає. Система AirConditioning Channel® , у вигляді петель, безперервно розподіляє повітря та регулює температуру ноги.  Шкарпетки Skiing Discovery>>

Side Protector

SideProtector аналогічно AirConditioning Channel® регулює та підтримує вентиляцію повітря та забезпечуючи боковий захист, знижуючи тиск у взутті. Шкарпетки Snowboarding>>

Anatomically Shaped Footbed

Anatomically Shaped Footbed – це своєрідна устілка анатомічної форми, захищає та підтримує стопу, у зонах високого напруження при ходінні.

Anatomically Shaped Footbed м’яка подушка яка приймає на себе дію від поштовхів та ударів ,які струшують тіло, під час руху. Канал повітряної циркуляції розташований під стопою та направлений догори, забезпечує вільні та природні рухи.

Шкарпетки Skiing>>

Rod-Type Paddings

Rod-Type Paddings – це система подушок, яка повністю захищає та дозволяє повітрю циркулювати навіть у межах взуття. Структура рельєфних смуг дозволяє вентилювати повітрю таким чином, щоб не наносити шкоди шкірі, а при русі, тиск розсіюється по боках у різних напрямках.

 Шкарпетки Hunting Long>> 

 Шкарпетки Trekking Light Lady>>

Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector™

Протектор Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector™ ударо-поглинаюча подушка, яка розташована між ногою та взуттям, захищає Ахілове сухожилля, запобігає тертя та тиск. Шкарпетки Trekking Expedition Lady>>

Calf Protector

Захисний протектор розташований на литці, тим самим зменшуючи напруження у м’язах, не обмежуючи їх працездатність. Шкарпетки Ski Adrenaline>>

Toe Protector

Toe Protector – асиметричний захист пальців ніг. Матеріал Robur™ - поглинає тиск та запобігає появі мозолів та натирань.  Шкарпетки Ski Metal >>

ToeTip Protector

Під час зайнять активним спортом підвищується вірогідність натирання ніг взуттям, внаслідок чого, скора поява больових відчуттів, так як безперервний рух примушує стопу ковзати вперед взуття.

Для того щоб амортизувати ногу ToeTip Protector зроблений з Robur™ (ударо-поглинаючої пустотілої пряжі) тим самим захищає пальці ніг, а також особливо чутливі подушечки пальців ніг.

Шкарпетки Skiing Light>>

Instep Protector

Протектор захищає підйом стопи від тиску який викликає біль, утворення мозолів, ударів, подряпин.

М’яка подушка значно зменшує тиск на підйом та дає приємне відчуття у взутті.

 Шкарпетки Skiing Light Lady>>

Heel Protector

Протектор у зоні п’ятки знижує можливу появу мозолів, поглинаючи механічне тертя від взуття, тим самим запобігає появі здуття та розтирань.

Шкарпетки Skiing Lady Comfort Supersoft>>

Duckbill Shaped Footguard™

Протектор захищає подушечки, суглоби пальців ніг, підйом гомілки від напруження, яке можна відчути при підйомі по схилах або при високій спортивній активності.

Волокна Silver NODOR® або Skin NODOR® та комбінація тканини Mythlan створюють комфорт у взутті. Мультіволоконні антибактеріальні матеріали змикають повітря в свої волокна, а ці комірки захищають від тиску взуття.

Шкарпетки Mountainbiking Discovery>>

Streching Rib

Streching Rib це вставки у вигляді ребр, які розташовані на зовнішній частині гомілки, які забезпечують з усіх боків шкарпетці еластичність та комфорт. Повітря циркулює навколо них таким чином, що волога із взуття з кожним новим кроком виштовхується із взуття.

Шкарпетки Trekking Expedition Short>>

AirCool Stripes™

X-Socks® - розробили особливо легку лінію для літнього сезону.

Анатомічно сформована «П»- права та «Л»-ліва підошви шкарпетки, зроблені із нитки Skin NODOR®, яка запобігає розповсюдженню неприємного запаху та росту бактерій і гарантує сухість та свіжість. Запровадження в систему Skin NODOR® повітроохолоджувальних смуг, які складаються з повітропроникного матеріалу Mythlan™ - утворюючи сітчасте плетіння, суть якого полягає у функціональності волокон, на основі яких відбувається охолодження та вентилювання підошви шкарпетки, забезпечуючи неймовірний комфорт у жаркі дні літа.

Шкарпетки Tennis>>

Traverse AirFlow Channel System™

Traverse AirFlow Channel System™ система вентиляції ,яка складається з трьох каналів, які відводять вологу та високу температуру у зону споживання AirConditioning Channel®.

Система вентиляції поперечної дії гарантує подачу свіжого повітря у область підошви, яка щільно притиснута до взуття.

При ходінні вирівнюється арка стопи і тим самим викликає потік свіжого повітря та коли крок здійснюється знову, повітря виштовхується із взуття, тим самим зберігаючи сухість у взутті.

Шкарпетки Trekking Expedition Lady>>

Shin Protector

Подушки поздовжньої форми розташовані на зовнішній частині гомілки, амортизують тиск та зменшують ризик отримання забоїв, подряпин та травм.

 Шкарпетки Snowboard>>

ISO-Blocker™

ISO-Blocker™ - запобігає проникненню холодного повітря, знижує рівень тиску, та вентилює проміжні області, між ними зберігаючи сухість.

Шкарпетки Ski Precision>>

Pull-On Non-Slip Flap

У бренді X-SOCKS®  представлені моделі коротких шкарпеток з відкидним язичком для занять спортом у літній період та тренувань у залі. Язичок запобігає опусканню шкарпетки у взуття.

Потрібно лише відкидний язичок відвернути на край взуття. Це дозволить утримувати шкарпетку.

Self-adjusting Cuff

Self-adjusting Cuff – це манжет із здатністю адаптуватись до будь-якого розміру ноги і не перетискати її. Не перешкоджає вільному кровообігу.

Sock-in-a-Sock System

Технологія подвійної шкарпетки зменшила можливість появи мозолів майже до нуля, навіть під час тривалої фізичної активності, особливо на протязі літнього часу.

Підвищення температури, піт – найчастіші причини появи мозолів, тому що волога шкіра втрачає свою еластичність.

Шкарпетки X-SOCKS® з системою «шкарпетка у шкарпетці» розроблені для регулювання вологості та зменшення можливого тертя.

При контакті зі шкірою протектор виводить піт на верхній шар шкарпетки, де той швидко випаровується.

Тертя, яке відбувається в результаті руху ноги у взутті, звелось до нуля між цими двома шарами.

Шкарпетки Trekking Expedition Long>>

X-Cross® Bandage

Для зменшення ризику пошкодження роботи сухожиль, м’язів та суглобів був створений бандаж X- Cross ® - бандаж гомілки що перетинається,зв’язаний з пружного матеріалу. Це стабілізує гомілку та оптимально підтримує функцію ноги за допомогою матеріалу AirDens™.

Носки Ski Adrenaline>>

Перейти до розділу каталогу Одяг / Взуття / Шкарпетки>>

Підпишись на новини