Гідрокостюм Imersion Seriole 8,5 мм

Код товару: 3658
Рейтинг покупців Гідрокостюм Imersion Seriole 8,5 мм:
5 з 5. Відгуків: 2.
Товар недоступний
Товар снят с производства либо недоступен под заказ по другим причинам

Характеристики та опис Гідрокостюм Imersion Seriole 8,5 мм

Гідрокостюм Seriole французького бренду Imersion 8,5 мм. Куртка оснащена спеціальною накладкою на грудях Supratex, яка значно пом'якшує тиск, тим самим дозволяє більш комфортно заряджати арбалети, двома застібками-кліпсами, область кріплення яких посилена спеціальною накладкою з матеріалу Supratex. Кромка куртки оброблена тканинною стрічкою, закінчення швів обтюрації посилено спеціальними тканинними накладками.

Штани оснащені високим комфортним поясом з системою WaterStop: внутрішній і зовнішній шар поясу - відкрита пора, що перешкоджає проникненню води під куртку. В таких штанях відчутно легше дихати завдяки відсутності «зайвого» неопрену в області грудей, що в свою чергу зменшує загальну вагу вантажу, необхідного для компенсації плавучості. Нижня частина штанин (від колін до щиколоток) оснащена великими захисними накладками з міцного еластичного матеріалу Supratex.

Стать: чоловіча
Товщина неопрену: 8.5 см
Характеристики товару Гідрокостюм Imersion Seriole 8,5 мм можуть змінюватися виробником

Відгуки про Гідрокостюм Imersion Seriole 8,5 мм

,
Оцінка товару:
(5 з 5)
Dobrij den vsem
Ho4u skazat ogromnoe spasibo konsultantam magazina
Ja kupil gidrokostum Mersion Seriole 8,5 v slepuju bez predvoritelnoj primerki, prosto perdal cvoi razmeri konsultantam. Kostum okazalsa imenno moego razmera.
Pervoe pogruzgenie bilo v Fevrale !!!!!!!!! Eto realy COOL !!!
Anna Vam otdelnoe ogromnoe SPASIBO
Чи був відгук корисним? |
    ,
    Оцінка товару:
    (5 з 5)
    Анна здравствуйте.спасибо за помощь в выборе костюма и оперативную работу.костюм подошел идеально.отдельное спасибо за не большие , но приятные подарки.
    Чи був відгук корисним? |