Пальник Optimus Nova+

Код товару: 6318
Рейтинг покупців Пальник Optimus Nova+:
5 з 5. Відгуків: 1.
Товар недоступний
Товар снят с производства либо недоступен под заказ по другим причинам

Характеристики та опис Пальник Optimus Nova+

Рідкопаливний компактний пальник Optimus Nova+. Працює на бензині, гасі, дизельному паливі, паливі для реактивних двигунів. Єдина форсунка для всіх видів рідкого палива. Система попереднього підігріву палива виконана у вигляді радіатора дозволяє обійтися без нагрівальної трубки. Розсікач відкидний незнімний, що виключає його втрату при чищенні пальника. Регулятор подачі палива знаходиться на насосі, а також регулятор полум'я Powerline безпосередньо на пальнику. Низький профіль забезпечує максимальну стійкість. Складні підпірки для казанка забезпечують мінімальний розмір.

У комплекті: вітрозахист, насос, мультитул, сервісний набір, нейлоновий мішечок для зберігання і транспортування.

Потужність: 2.85 кВт
Витрата газу: 180 гр/год
Захист від вітру: так
Час закіпання 1 л води: 3.5 мин
Вага: 0.425 кг
Розміри: 12,5x8,6x6,7 см
Характеристики товару Пальник Optimus Nova+ можуть змінюватися виробником

Відгуки про Пальник Optimus Nova+

,
Оцінка товару:
(5 з 5)
Со времени приобретения использовал в двух походах: пеший 7 дней (Карпаты), вело 3 дня (Вдоль реки Южный Буг).
В первом случаэ топливом был бензин А-95, несколько первых розжигов для прогрева использовал спирт, пришол к выводу что при разогреве спиртом горелка чище и только. При использовании посуды оптимус, трех разовом питании двух человек (каши, супы, чай), 750 мл. бензина хватило на 6 полных дней(при моем не достаточно умелом использовании).
Во время втрого похода в качестве топлива использовал белый керосин не самого лучшего качества. На керосине работает тише, стабильней, не так каптиться (совсем не критично и на КПД не влияет), немного больше разход топлива (разница в высоте над уровнем моря была учтена), учитывая разницу в цене между бензином и керосином предпочтение отдаю бензину, хотя в планах попробовать использовать на авиационом керосине.
Опщее впечятление после двух походов, и сравнения с некоторыми другими горелками (дружескими), очень приятное, при достаточном умении пользоваться горелка становиться проста в использовании, а предвкушение ее всеядности приводит в восторг.
Чи був відгук корисним? |

    Люди, що купували Пальник Optimus Nova+, також купували