Тушонка I'm Ready Свинина
                        
                            Код товару: 12673
                        
                        
                        
                    
                    
                Товар недоступний
Товар снят с производства либо недоступен под заказ по другим причинам
            Характеристики та опис Тушонка I'm Ready Свинина
Свинина - м'ясні консерви у власному соку у вакуумній м'якій упаковці. Будуть зручні в походах, пікніках і виїздах на природу як самостійну страву або для приготування інших страв.
Особливості м'яса тушкованого I'MREADY Свинина:
- в складі тільки інгредієнти найвищої якості
- м'яка упаковка зручна, легка і займає мало місця у порівнянні з металевими або скляними банками
- продукт повністю готовий до вживання, не вимагає тривалої термообробки; за необхідності його можна розігріти
- тривалий термін зберігання - до двох років при температурі до 20 С ° дає можливість брати це м'ясо у довготривалі походи
Склад консервів I'MREADY Свинина:
- свинина з вмістом жирової тканини не більше 20% - 97,5% (кількість си ровини до початку стерилізації)
- цибуля ріпчаста
- соєвий соус
- сіль
- перець чорний
- лист лавровий
- Не містить барвників і консервантів
| Поживна (харчова) цінність 100 гр продукту: | белки 11,9 г, жиры: 18,4 г, углеводы: 0 г | 
|---|---|
| Калорійність (енергетична цінність): | 213 кКал | 
| Вага нетто: | 0.325 кг | 
| Термін зберігання: | 2 роки з дати виготовлення при температурі від 0º до 20ºС і відносній вологості не більше 75% | 
        Характеристики товару Тушонка I'm Ready  Свинина можуть змінюватися виробником    
Відгуки про Тушонка I'm Ready Свинина
Тушонка I'm Ready  Свинина
    
        Нина,
        23.10.2021 10:57
    
    
    Очень вкусно, мяса много, жира и подливы мало. Берите! :)
    
	Чи був відгук корисним?	 |
	
    
        Коментувати
    
Тушонка I'm Ready  Свинина
    
        Людмила,
        05.02.2022 20:42
    
    
    Дуже смачна тушонка!
    
	Чи був відгук корисним?	 |
	
     
             
                 
                 
                 
                         
                        