Навісне спорядження

Cкельні гаки, закладки, френди

Існує безліч способів закріпитись на прямовисній скелі, відомих досвідченим альпіністам в Україні та світі. Для цього використовуються скельні гаки, закладки, френди та інші елементи спорядження скелелаза, котрі застосовуються для створення додаткових (штучних) точок страховки. В інтернет-магазині Каприкон ви можете купити всі ці елементи спорядження за найкращими цінами, підібрати спорядження для альпінізму із найширшого асортименту в м. Києві і з безкоштовною доставкою по Україні. Якість і довговічність матеріалів забезпечують світові бренди – виробники скельних гаків, френдів, закладних елементів та іншого спорядження для створення штучних точок опори для пересування альпіністів (ШТО): Black Diamond, Petzl, Climbing Technology, Крок, Blue Ice та інші. Дуже потішить вас ціною та якістю покупка спорядження для альпінізму українського виробника Крок.

Закладки (закладні елементи) використовуються альпіністами і скелелазами для організації проміжних точок страховки на гладких крутосхилах. Їх закладають в тріщини та гірські ущелини. Закладки являють собою різноманітні форми з титану в вигляді тетраедрів та прямокутників (в більшості).

Скельні гаки виготовляються з різноманітних металів. Гак являє собою металевий клин з ударною частиною, який щільно забивається спеціальним молотком у тріщину в скелі. В залежності від направлення маршруту альпініста, гаки бувають горизонтальні та вертикальні.

Дуже хитрим винаходом можна назвати френд. Він представляє собою конструкцію з пружинками, яка працює за принципом розсувного розпору.

Показати спочатку: знижкиз відгукамидешевідорогіновинки знижкиз відгукамидешевідорогіновинки Товарів на сторінці:
Скайхук Black Diamond Grappling Hook
902
під замовлення
Скайхук Black Diamond Talon
1 025
під замовлення
Френд Black Diamond Camalot C4
4 333
під замовлення
Френд Black Diamond Camalot X4
5 002
під замовлення
Набір закладок Black Diamond Stopper Set Pro 1-13
Товар недоступний
відсутній
Скайхук Black Diamond Fifi Hook
Товар недоступний
відсутній
Екстрактор для закладок Black Diamond Nut Tool
Товар недоступний
відсутній
Black Diamond
Ціна
от до
Бренди
Тип товару
Підпишись на новини