Voyager Курка джамбалая з креветками

Код товару: 12084
Товар недоступний
Товар снят с производства либо недоступен под заказ по другим причинам

Характеристики та опис Voyager Курка джамбалая з креветками

Курка джамбалая з креветками - пряне м'ясне блюдо швидкого приготування східної кухні (рис з куркою та креветками) для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить одну порцію їжі для дорослої людини, має застібку zip-lock і може бути використаний як миска.

Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.

Ліофілізація (сушка сублімаційна) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води, продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 5 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.

Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити близько 200 мл (на 80 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.

Переваги сублімованих продуктів Voyager:

  • мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
  • збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
  • тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
  • легке і швидке приготування
  • багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска

Склад страви Voyager Курка джамбалая з креветками:

  • рис попередньо оброблений 54%
  • курятина і креветки (ракоподібні) 15%
  • банан (сульфіти)
  • цибуля
  • часник
  • гірчиця
  • картопляний крохмаль
  • овочі (цибуля, помідори, перець)
  • насіння (льон, чіа, гарбуз)
  • курячий бульйон (сіль, цукор, ароматизатори, куряче м'ясо і жир, яйця, дріжджі, спеції та приправи, антиоксидант: натуральний екстракт розмарину)
  • сіль

Алергени: ракоподібні

Характеристики страви Voyager Курка джамбалая з креветками:

  • енергетична цінність на пакет: 1240 кДж / 294 ккал
  • енергетична цінність на 100 г 1550 кДж / 367 ккал
  • харчова цінність на 100 г:
  • жири 3,8 г, в т.ч. насичені 0,6 г
  • вуглеводи 66,4 г, в т. ч. цукор 6 г
  • харчові волокна 4,7 г
  • білки 14,1 г
  • сіль 2,1 г

Специфікації Voyager Курка джамбалая з креветками:

  • вага нетто: 80 г
  • артикул виробника: B200
  • EAN код: 3760014422041
  • EAN код: 3760014422041
  • оригінальна назва: Chicken jambalya with shrimps
Характеристики товару Voyager Курка джамбалая з креветками можуть змінюватися виробником

Відгуки про Voyager Курка джамбалая з креветками