Salomon

SalomonSalomon, це французька компанія, яка з’явилась у 1947 році як сімейний бізнес, вона займалась виробництвом та ремонтом лиж:
1947 – майстерня сім’ї Саломон, по ремонту та виробництву лиж відкривається у передмісті Аннесі.
1952 – у процесі виробництва Жорж Саломон впроваджує автоматизацію, що значно розширює виробництво.
1955 – створюється система безпеки для пальців ніг.
1961 – на честь альпійського лижника Еміля Алле називається нова система «Allias».
1966 – першими у світі Salomon створює кріплення для лиж на вільній основі
1972 – компанією рівно за рік продано більше мільйона кріплень, що робить Salomon світовим лідером з виробництва кріплень.
1976 – у містечку Annecy le Vieux перенесено виробництво кріплень.
1979 - у компанії з’являється новий генеральний менеджер, практично одразу після появи ринок завойовує взуття Salomon.
1980 - на ринку Франції та Швеції з’являється нове взуття Salomon Nordic System.
1983 - Alpine World Cup виграє Марк Жирарделлі.
1984 - Salomon купує Taylor Made, та цікавиться ринком літніх спорттоварів.
1987 – за допомогою лижних кріплень Salomon піднімається на спортивну вершину
1989 – за допомогою компанії Salomon на світовій першості виграє 17 перших місць.
1990 – грунтуючись на технології Monocogue, Salomon створює принципово нові гірські лижі S9000.  
1992 – налагоджується випуск лінії літнього взуття. І знову використовуючи кріплення Salomon завойовує чергове золото, але вже на олімпійських іграх. 
1993 - Урс Леманн та Кароль Мерль, вперше для Salomon, завойовує золоті медалі на лижах компанії.
1994 - компанія Salomon з’являється на ринку велотоварів, купує Mavic.
1995 - Salomon представляє нові лижі з системою поглинання вібрацій. Також Salomon купує  компанію Bonfire Inc, яка займається сноубордами.
1997 - Salomon купує Adidas, створюється Adidas-Salomon AG. Серед продукції Salomon з’являються сноуборди, також у компанії створюються перші короткі карвінгові лижі, що відкриває новий напрям.
1998 - компанією запускається серія роликів під маркою Inline Skates. Також створюються неймовірно успішні лижі серії X-Scream.
2000 - створюється система Pilot, яка об’єднує лижі та кріплення у єдиний механізм, ще з’являються комерційні лижі Verse з коротким носком. Черговим досягненням компанії є те, що команда Salomon Extreme Team виграє X-Adventure World  Cup, повністю будучи екіпірованою продукцією Salomon.

2002 – на кубку Світу та Олімпійських іграх більшість подіумів завойовується на лижах Salomon, що показує неймовірний успіх компанії.

2003 - в то час як Кандід Товекс та Алейша Клайн отримують дві медалі найвищої категорії на X-Games, на St. Moritz World Championships не без допомоги Salomon завойовано ще 5 золотих медалей!
2004 - на Світовому Кубку виграються всі кришталеві статуетки двома спортсменками. Також у виробництво виходить лінійка лиж Nordic, та серії лиж Scrambler та Streetrace з антикарвінговим ефектом.

  Пирмин Цурбригген 1987год  Salomon запускает в производство свои первые лыжи 1990год  Урс Леман 1993год  Salomon начинает производство роликов 1998год   5 золотых медалей на St. Moritz World Championships 2003год

Зараз, вже пройшовши 60 років історії, Salomon є одним із лідерів  з виробництва товарів для активного відпочинку в цілому та лижного спорту зокрема. Кількість продукції, що виробляється сильно розширилась, виробляється широкий спектр не тільки гірськолижного спорядження, але і взуття та одягу для абсолютно різних цілей та ситуацій. Salomon постійно вдосконалює свою продукцію та впроваджує велику кількість нових технологій.

В магазині КАПРИКОРН представлений найбільш широкий у Києві асортимент спорядження Salomon, у нас ви можете купити лижі, черевики, гірськолижні черевики, захисні шоломи, різноманітні рукавички, шапки, а також чохли та сумки для переноски гірськолижного спорядження.

Також ми здійснюємо сервіс та ремонт гірських лиж та сноубордів.

Показати спочатку: знижкиз відгукамидешевідорогіновинки знижкиз відгукамидешевідорогіновинки Товарів на сторінці:
Salomon All Round 20
Товар недоступний
відсутній
Salomon All Round 25
Товар недоступний
відсутній
Salomon Enduro 24
Товар недоступний
відсутній
Salomon Trail 10
Товар недоступний
відсутній
Черевики Salomon Utility
Товар недоступний
відсутній
Черевики Salomon Utility Freeze CS WP
Товар недоступний
відсутній
Черевики Salomon Utility Winter CS WP
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Divine 5 женские
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Divine 55 жіночі
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Divine 65 женские
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Impact 7
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Impact 8
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Irony 6 женские
Товар недоступний
відсутній
Черевики гірськолижні Salomon Mission 10
Товар недоступний
відсутній
Ціна
от до
Тип товару
Розмір
Колір
Стать
Підпишись на новини

Купити взуття, черевики та лижі Salomon

Компанія Salomon розпочала свою діяльність ще у 1947 році. Перші декілька років даний бренд займався лише випуском лижних кантів. Потім до їх асортименту були додані різноманітні лижні кріплення. А до виробництва лиж Salomon приступила тільки у 80-х роках. Але, не дивлячись на це, своє перше визнання компанія зробила як раз за свої системи кріплення Salomon. Так, одна із найзнаменитіших систем, на той час, носила назву «mail carres» та була розроблена одним із засновників самої компанії. Дану систему кріплень для своїх лиж обирали дуже багато виробників, як з Австрії та Швейцарії, так і з США. А до наступного важливого етапу розвитку компанії потрібно віднести 1952 рік, у якому Джордж Саломон розробив та запатентував на той час кабельне кріплення. Ну а те що стосується досягнень у лижній області, то тут компанія почала свій шлях до вершини із спеціальною технологією «монокок», яка була розроблена у 1990 році. далі у 1955 році Salomon купує компанію Bonfire, яка займається виробництвом сноубордів. Після цього, успіх та визнання невтомно продовжують слідувати за французькою компанією.

На даний момент Salomon займається не тільки лижами та кріпленнями до них, як на самому початку свого шляху. Зараз ця компанія – один із провідних виробників зимового взуття, одягу, лижних кріплень, лиж та додаткового екіпірування. Компанії належать лідируючі позиції з виробництва високотехнологічного взуття, яке використовується у складних технічних видах спорту (наприклад, Salomon гірські лижі, сноуборд або ж бігові лижі). Компанія постійно вдосконалює власні розробки, які стосуються даного напрямку. Цьому сприяє величезний науково-технічний потенціал, яким володіє компанія Salomon. У спеціалізованому центрі розробок постійно працює більше 800 людей, а 4 % від загального річного прибутку компанія інвестує у нові дослідження, чим забезпечує постійний розвиток та вдосконалення своїх технологій. Взуття, яке виробляє компанія, відноситься до різноманітних напрямків (лижні черевики Salomon, зимові черевики Salomon, гірськолижні черевики Salomon, черевики Salomon для трекінгу, альпінізму та ін.). При цьому все взуття Salomon дуже високотехнологічне та відрізняється неперевершеною якістю. Вартує згадати такі всесвітньо відомі технології, які використовуються у екіпіруванні для ніг, як  My Perfect Fit, Advanced Shell, HF Welded, система Sensifit, а також спеціальні підошви, які проектуються з урахуванням тих поверхонь, на яких передбачається переважне використання того чи іншого взуття.

Про цю компанію без перебільшення можна сказати, що вона – один із основних виробників лижного екіпірування та самих лиж у всьому світі, які заслужили тільки найкращі відгуки. На лижі Salomon рівняються більш дрібні компанії, а її розробки та патенти у даному напрямку давно використовуються практично всіма виробниками лиж та лижного обладнання у якості базових основ власної продукції. До технологій, які використовуються у виробництві лиж, які допомагають цьому підприємству утримувати лідируючі рядки рейтингу, залучати все більше клієнтів кожного року, варто віднести Monocoque, Spaceframe, Monocoque Prolink та спеціалізовану систему Pilot.

  • Monocouqe представляє з себе запатентовану конструкцію лижного корпусу, який існує на ринку вже більше 15 років. Композитний матеріал забезпечує дуже високі показники торсіонної жорсткості, але при цьому відмінно йде по дузі. Така технологія має чудові динамічні характеристики та деякі спеціальні модифікації, призначені для конкретних задач (швидкісний спуск по бугристій місцевості, катання у будь-яких умовах та ін.)
  • Spaceframe – експерименти з тим самим монококом. Тут у залежності до призначення лиж, змінюється і форма корпусу монокока.
  • Monocouqe Prolink використовує складну систему важелів та активного елементу, що дозволяє ефективно гасити коливання, які з’являються від нерівномірного рельєфу та регулювати потрібну жорсткість лиж.
  • Pilot – вирішує проблему, яка пов’язана з обмеженням робочих характеристик лиж із-за умов використання у кріпленнях болтів та інших з’єднувальних елементів. Створені з урахуванням цієї технології лижі представляють собою єдину конструкцію із своїми кріпленнями, що добре відображається практично на всіх динамічних та силових показниках такої продукції.

Але Salomon зимове взуття, лижі, лижні черевики та кріплення – це не вся продукція компанії Salomon. Також французький виробник зміг добитись значних успіхів у виробництві одягу (Salomon куртки, безрукавки, штани), причому, як верхнього, так білизни (терморегуляційної). Останні розробки та якісні матеріали, які використовуються для виробництва подібних товарів, роблять будь-яку продукцію Salomon лідером у своїй області. Звісно, подібний одяг Salomon достатньо дорогий, але повірте, той рівень його якості відповідає ціні, яку за неї просить Salomon. Купити Salomon можна, як у численних спортивних магазинах, так і у онлайн-маркеті. Інтернет-магазин Salomon пропонує здійснити покупку не покидаючи домашнього комфорту та затишку.